Anunt public autorizatie mediu

S.C .BERG-BANAT S.R.L. cu sediul in Timisoara , str. Calea Sagului, nr. 143, Punct de lucru Fagaras, str.Negoiu, nr.1 anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea Tratarea si acoperirea metalelor.

Activitatea se incadreaza in anexa 1 a Lg. nr.278/2013 privind emisiile industriale, punctul 2.3. Prelucrarea metalelor feroase, c) Aplicarea de straturi protectoare de metale topite cu un flux de intrare de peste doua tone de otel brut pe ora si 2.6.Tratarea de suprafata a metalelor sau a materialelor plastice prin procese electrolitice sau chimice in care volumul cuvelor de tratare este mai mare de 30 mc.

Informatiile privind impactul potential asupra mediului a activitatii pentru care se solicitata emiterea autorizatiei integrate de mediu se pot obtine la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni-joi intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14.

Observatiile, sugestiile si propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM Brasov sau prin e-mail: office@apmbv.anpm.ro pana la data de 20.01.2020