contract de concesionare

intalnire

Primarul Dorin Lojigan a semnat, în urmă cu puțin timp, contractul de concesionare pentru prima parcelă de teren din parcul industrial deținut de municipalitate. Firma care va investi la Câmpia Turzii este Berg Banat SRL, care activează în domeniul  zincării termice. Investiția este estimată că va depăși 4 milioane de euro.

 

”Astăzi avem toate motivele să fim fericiți”, a concluzionat primarul Dorin Lojigan, la întâlnirea la care au participat oficialii societății și ai administrației locale. Primarul din Câmpia Turzii a spus că ieri a avut loc licitația pentru a doua parcelă din parcul industrial.

Noua investiție va aduce circa 50 de noi locuri e muncă, însă Dan Vișoiu, director general Berg Banat, a explicat că marele avantaj nu vine din investiția propriu-zisă sau din locurile de muncă create, ci din posibilitatea pe care o dă firmelor din zonă să contracteze lucrări care implică zincarea termică, care sunt solicitate și peste hotare.

”BERG BANAT și-a început activitatea în 1990 cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică.

Firma s-a impus în mediul economic românesc prin profesionalism și seriozitate, prin orientarea către client, prin preocuparea pentru investiții și inovații în tehnologie. În prezent, BERG BANAT este o marcă apreciată și recunoscută atât în regiunea Banat, cât și în întreaga țară.

Alături de colaboratorii noștri, ne aducem contribuția la lucrări de referință în infrastructură, dar și la exportul de confecții metalice zincate către țările europene, atât din vecinatate, cât și din vestul Europei.

Prin cele două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și Făgăraș și prin investițiile viitoare, ne propunem să răspundem prompt și eficient solicitărilor clienților actuali și potențiali. Suntem membri ANAZ din anul 2009”, se precizează pe siteul companiei.

Societatea mai are puncte de lucru la Timișoara și la Făgăraș.